Weerter Poolbiljart Bond

WPB

Welkom op de website van de WPB, de Weerter Poolbiljart Bond. De WPB staat in voor de organisatie van de pool biljart competitie in Weert (en omstreken).


nieuwsInschrijfpagina
VOOR 01/09/2020! Maar liefst vandaag nog.


Competitie 19-20 is beëindigd alsof deze niet bestaan heeft.

We kijken uit naar de competitie 20-21 die van start gaat op 5 oktober. Inschrijven kan vanaf 01/08. Inschrijvingen moeten binnen zijn voor 01/09. Mocht het blijken dat team zich niet meer hebben ingeschreven dan kunnen eventuele gaten opgevuld worden gebaseerd met de tussenstand waar we in het niet bestaande seizoen voor stonden én gebeurt op vrijwillige basis. Dit lijkt ons de beste waarde meter om de sterkste teams te bepalen.
Inschrijving voor nieuwe teams is 115 euro, die ook betaald moet zijn voor 01/09. Voor bestaande teams zal het inschrijvingsgeld 0 euro zijn. Uiteraard kunnen er in bestaande teams spelers wegvallen of bij ingeschreven worden. Bij teams die zouden splitsen zorgen wij voor een gepaste regeling.

Voor diegene die al vroeger willen poolen, gaan we nog een poging doen voor een zomercompetitie op poten te zetten. Principe zoals andere zomers, minstens 3 spelers nodig op een speeldag. We spelen 8-ball en 9-ball. Inschrijving moet gebeuren voor 25/07 en kosten zijn 0 euro!

Namens DB WPB


Eerste volgende Wedstrijden

Er zijn géén wedstrijden geplant.